Vilka saker bör du inte dela med dig av på din blogg?

När du startar en blogg är en av de viktigaste sakerna att skapa en kontakt med dina läsare. Du vill att de ska känna att de känner dig, och därför är det viktigt att dela med sig av personliga berättelser och erfarenheter.

Det finns dock vissa saker som du bör hålla för dig själv. Här är tre saker som du kanske inte bör dela med dig av på din blogg (förutsatt att du inte vill det)!

1. Din ekonomi och lön

Att dela med sig av hur mycket pengar man har och hur mycket man tjänar är verkligen inte en nödvändighet som bloggare. Det kan faktiskt få vissa läsare att känna att du skryter om du befinner dig i en bättre ekonomisk situation än de själva.

Med det sagt finns det en hel del ekonomibloggar som trots detta väljer att dela med sig av denna information. Det går inte att förneka att många läsare faktiskt tycker denna information är väldigt intressant. I slutet av dagen är det därför du som får avgöra om det är något du vill ta upp i din blogg eller inte.

2. Dina politiska åsikter

Förutsatt att din blogg inte handlar om just politik, så bör du helst undvika att dela med dig av dina åsikter om politik om du verkligen inte känner att du vill göra det.

Det finns alldeles för många människor med starka åsikter i ämnet och det kommer oundvikligen att finnas några som inte håller med om dina åsikter, och detta kommer i sin tur leda till att de kanske slutar läsa på din blogg.

3. Detaljer om ditt privatliv och dina relationer

Visst kan det vara kul att vara personlig och dela med sig av sitt privatliv, men det finns vissa saker som du nog bör hålla för dig själv.

Om du till exempel avslöjar intima detaljer om ditt förhållande eller berättar om att du precis träffat en ny partner är det möjligt att den person du pratar om (eller dennes vänner/familj) inte uppskattar att du diskuterar om detta offentligt.

Vissa personer vill dela med sig av mer information om sig själva än andra, men du måste hitta en nivå som du känner dig bekväm med. Du vill inte dela med dig av för mycket eller för lite – det handlar om att hitta rätt balans!