Webbplatser som kan hjälpa dig med husbygget

Bygga hus är en stor och ofta komplex uppgift där det finns många olika faktorer att ta hänsyn till. Allt från val av ritningar och material till att hitta rätt entreprenörer och följa bygglovskrav – det finns mycket att tänka på helt enkelt.

Men oroa dig inte, för det finns hjälp att få! På nätet finns en mängd webbplatser som kan hjälpa dig att navigera genom husbyggets många olika steg. I den här artikeln tittar vi närmare på några av de webbplatser som kan underlätta ditt husbygge.

Movehome.se

Trivselhus, en del av Svensk Husproduktion AB och en av Sveriges ledande hemleverantörer, skapade varumärket Movehome.se för att erbjuda sina kunder högkvalitativa produkter till ett överkomligt pris.

På denna webbplats finns tillgång till det innovativa verktyget ”Bygg Online” så kan du enkelt direkt i webbläsaren utforma ditt eget hus. Med Movehome.se kan du få priset direkt när du har slutfört din design. Dessutom, när du väl har designat ditt hus kan du kontakta företaget för att komma igång med husbygget.

Roomsketcher.se

En stor del av hudbygget är att om att få planlösningen och inredningen att stämma. Med RoomSketcher har du tillgång till en lättanvänd app som kan hjälpa dig att skapa planritningar och inredningar på nolltid.

Med appen kan du också beställa professionella illustrationer av ditt hus från RoomSketcher:s egna illustratörer om du inte vill sätta dig in i detta på egen hand och även spara en hel del tid och jobb.

Taklaggaren.nu

Det säger sig kanske självt, men utan ett robust och bra tak så har man ingen bra bostad. Taklaggaren.nu är den perfekta webbplatsen för alla som vill bygga ett hus och vill vara säkra på att få ett tak av god kvalitet.

På webbplatsen kan du komma i kontakt med takfirman Brinkens Plåtslageri AB, som grundades 1966 och är idag en av Stockholms ledande takläggare. Företaget är känt för att erbjuda hög professionalism och engagemang inom takbranschen för att garantera säkra och innovativa lösningar.

På Taklaggaren.nu kan du få hjälp med allt från att planera taket till att få en offert på ditt takarbete, samt råd och information om takunderhåll. De är verksamma inom hela Stockholm, vilket innebär att du kan få hjälp med takläggare Åkersberga, Lidingö, Nacka, Danderyd och flera andra ställen i Stockholm.

Byggmax.se

Sist men inte minst har vi Byggmax.se som är en av Sveriges ledande leverantörer av byggmaterial. Webbplatsen är en bra resurs för alla som vill komma igång med husbyggandet och behöver byggmaterial av hög kvalitet till ett överkomligt pris.

På Byggmax hittar du allt från skruvar och spikar till golv, kakel, fönster och dörrar. Dessutom kan du få hjälp i avsnittet ”inspirationstips” på webbplatsen där du hittar råd och tips om olika steg i husbyggandet. Så om du letar efter kvalitetsmaterial till ett bra pris är Byggmax definitivt värt att kolla in.